Noin 100 tuntia ensimmäiseen peliin ja vastaan tulee Espanja. Alkulohkon toinen ottelu on sitten Skotlantia vastaan. Ihan hyvä lohkoarvonta meille ja lohkosta on hyvät mahdollisuudet mennä sijoituspelihin lohkovoittajana. Tosin helppoa se ei ole, sillä esimerkiksi Espanja on vuodesta toiseen ollut viiden parhaan joukossa. Koko turnauksessa on 18 joukkuetta, mikä on turnauksen historian ennätys.

Joukkueella oli jo useampi viikko sitten ensimmäinen yhteispalaveri, missä käytiin pelitaktisia asioita läpi. Pma pelipaikkakin on omasta joukkueesta tuttu, eli puolustuksen alimpana miehenä. Yhdet yhteistreenitkin järjestettiin, mutta valitettavasti itseltä ne jäi väliin ja vähintäänkin tyhmän syyn takia. Koko kausi meni ilman suurempia loukkaantumisia, mutta sitten kotona siivotessa, viime torstaina, pieni arviointivirhe ja vauhdilla sängyn ohi viilettäessä potkasin pikkuvarpaan sängyn jalkaan. Väristä (musta) ja turvotuksesta sitten tiesi, että murtuihan se varvas  tietenkin. Mutta eipä varpaan murtumalle juurikaan mitään voi tehdä, joten lääkäriin oli turha mennä narisemaan noin pienen asian takia. Nyt sitten olen vain yrittänyt vain odotella, että josko se siitä nopeasti paranesi. Tänään oli sitten pakko käydä vähän kokeilemassa salibandyssä, että kuinka kipeä se on urheillessa. No, kyllähän se kipeä on, mutta samapa se, oli kipeä tai ei, niin lauantaina olen kentällä. Muutama viikko sitten treeneissä myös törmäilin joukkuekaverin kanssa ja niskat hiukan nitkahti ja ollut hiukan jäykkä, mutta tällä iällä sitä on tottunut, että ei kai sitä kovin vetreänä ole koskaan ;) Ja onneksi kotona on tuleva fysiterapeutti, joka on luvannut vähän manipuloida niskaa, joten siitä tulee varmasti entistä ehompi!

Viime lauantaina kokoonnuimme oman joukkueen Helsinki Heatseekersin palkintogaalaan. Aamusta aikaisin katsoimme ensin Australian liigan loppuottelun ja sen jälkeen jaoimme joukkueen pahaiten ansioituneet pelaajat. Australian liigan loppuottelun voitti Geelong Cats, joka on oma suosikkijoukkueani! Joukkueen parhaan pelaajan valitsi pelaajat ja valmentaja, niin että jokainen oli rankannut mielestään kolme parasta pelaajaa järjestykseen ja niiden mukaan jaettiin pisteet. Pisteet laskettiin ja julkistettiin samalla systeemillä kuin esim. euroviisuista on tuttu, eli aina yhden pelaajan (tosin anonyymisti :) pisteet kerrallaan. Ja tiukoille meni kun ykkösen ja kakkosen ero oli yksi vaivainen piste ja omaksi onnekseni se yksi piste kakkosta enemmän oli minulla! ;) Eli viime launatai oli oikein mukava päivä ja kai se on vaan sitten uskottava, että kausi on menyt hyvin tähän asti. Maltan tuskin odottaa, että pääsee taas pian kentälle sini-valkoisessa paidassa!